Tekstschrijver voor luxe woonmagazine

In opdracht van Lettergeniek schrijf ik regelmatig voor het luxe woonmagazine Excellent Magazine. Ik neem hiervoor interviews af met architecten, interieurdesigners, tuinontwerpers en nog veel meer. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van artikelen die ik als tekstschrijver schreef voor dit woonmagazine.

Artikel woonmagazine: Een droomhuis op een magische plek

Het artikel “Een droomhuis op een magische plek” gaat over het ontwerp en de bouw van een bijzondere woning in Epe, Gelderland. Voor dit artikel sprak ik met Durk Landman, architect bij Broos de Bruijn Architecten. Verstopt in de natuur ligt een modern woonhuis dat van alle gemakken is voorzien. Uniek aan deze woning is onder andere de natuurstenen buitendouche: een element dat alleen op een afgelegen plek als deze mogelijk is.

Artikel woonmagazine: Nostalgie naar het Nederland van toen

Het artikel “Nostalgie naar het Nederland van toen” gaat over het interieurontwerp van een herenhuis in Amsterdam. Voor dit artikel sprak ik met Juliëtte van der Hulst, interieurarchitect en eigenaar van DE JUUL. Zij vertelde mij dat de eigenaar van deze woning een typisch “Hollands” interieur wenste. Oude elementen, zoals de bakstenen muur, het balkenplafond en de eikenhouten deuren moesten daarom bewaard blijven. Deze elementen hadden voor hem nostalgische waarde; ze deden hem denken aan zijn jeugd.

Artikel woonmagazine: Het moderne en het monumentale verenigd

“Het moderne en het monumentale verenigd” is een artikel over de restauratie, verbouwing en nieuwbouw van een voormalige dokterswoning in Zuid-Holland. Voor dit artikel sprak ik met Stijn van den Boogaard, architect en eigenaar van StijnvandenBoogaard Architecture. Hij vertelde mij over dit bijzondere project, waarbij hedendaagse elementen (zoals een hypermoderne keuken), werden ingebed in een monumentaal pand.

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw woonmagazine?

Ben je op zoek naar een echte ‘huis-, tuin- en keukenschrijver?’ (pun intended). Dan zit je bij goed! Door mijn ervaring als tekstschrijver voor dit luxe woonmagazine weet ik alles over architectuur, interieur en tuinontwerp. Ook vind ik het super leuk om interviews af te nemen met mensen die gepassioneerd zijn over hun vak. Krijg je al zin om een artikel van mij te lezen? Neem dan snel contact met me op en vraag een offerte aan!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *