Webteksten schrijven voor evenementenbedrijf

In opdracht van Copy Robin schreef ik een twee webpagina’s voor de website: www.evenementenbrigade.nl Deze teksten moesten een grote groep mensen aanspreken en het plezier van de teamuitjes en teambuildingsactiviteiten die de evenementenbrigade organiseert overbrengen.

Webpagina 1: Teambuilding in de dierentuin

“Laagdrempelige teambuilding waar iedereen met een glimlach aan mee doet: dat is waar De Evenementenbrigade voor staat. En waar kan dit beter dan in de dierentuin? “

Webpagina 2: Dinnergames

“Een dinnergame is, zoals de naam al suggereert, een combinatie van een spel en een diner. Een dinnergame biedt gegarandeerd een hilarische, spannende, interessante en onvoorspelbare avond. De spelrondes worden afgewisseld met de drie gangen van het diner.”

Credits
De afbeelding in de header is afkomstig van Christine Sponchia via Pixabay