In 2020 nam een coach contact met mij op via mijn website. Hij had al een tijdje een website met blogs, waarin hij mensen tips gaf op het gebied van stressmanagement en stressgenezing: https://stressgenezing.nl/ Deze blogs kregen steeds meer aandacht en nu wilde hij de website gaan gebruiken om een online cursus over stressgenezing aan te bieden. Maar dan moesten de blogs wel eerst een keer goed doorgespit worden en alle taalfouten eruit worden gehaald. Bovendien wilde hij ook een e-book gaan aanbieden op dit gebied. Ook deze e-book moest nagekeken en verbeterd worden. Kortom, twee leuke opdrachten voor mij!

In dit artikel meer over deze opdracht: het verbeteren van blogs voor een coach en het verbeteren van een e-book voor een coach.

Verbeteren blogs

Wat doe je als je het gevoel hebt jezelf kwijt te zijn? Hoe ga je om met angst? Wat kun je doen als je zoveel stress hebt dat je elke dag hoofdpijn hebt en moe bent? Al deze vragen en meer worden beantwoord in de blogs op de website Stressgenezing.nl.

Hieronder een paar screenshots van de website:

voorbeeld van tekst verbeteren blogs coach
Bron voor de afbeeldingen: www.stressgenenzing.nl

Verbeteren e-book

Zoals gezegd bestond deze opdracht naast het verbeteren van blogs voor een coach ook uit het verbeteren van een e-book voor dezelfde coach. Met dit e-book wilde de coach geïnteresseerde websitebezoekers nog wat extra informatie geven over stressmanagement en stressgenezing. Bovendien moest het e-book ook meer informatie geven over de online cursus stressgenezing en mensen aanmoedigen om zich voor deze cursus in te schrijven.

Afbeelding e-book verbeteren coach
Image van Perfecto_Capucine van Pixabay.

Zoek je iemand voor het verbeteren van jouw blogs en/of e-book?

Ben je zelf op zoek naar iemand die jouw blogs en/of e-book kan verbeteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kan voor jou jouw teksten nakijken en verbeteren, of zelfs helemaal (her)schrijven. Ik heb ervaring in het schrijven, herschrijven en verbeteren van teksten voor allerlei soorten mensen en bedrijven, waaronder coaches met een eigen coachingspraktijk.

Neem contact met mij op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.