Webpagina’s schrijven voor marketingbureau

Op zoek naar een tekstschrijver met ervaring in het schrijven van webpagina’s voor een marketingbureau? Dan zit je bij mij goed. In opdracht van Copy Robin schreef ik alle webpagina’s voor marketingbureau Marfis MMT. Marfis MMT is een online en offline marketingbureau dat zich richt op de fiscale sector. MarFis doet de marketing voor ondernemers in de fiscale sector, zoals boekhouders, accountants, belastingadviseurs, etc. Danny de Vries, oprichter en eigenaar van van Marfis MMT, wist precies waarmee hij zijn klanten kon helpen. Maar hoe vertaal je dat naar teksten voor een website? Gelukkig kon ik hem daarbij helpen!

Hieronder zie je een aantal screenshots van delen van de pagina’s die ik heb geschreven. Benieuwd naar de volledige webpagina’s die ik schreef voor dit marketingbureau? Ga dan naar www.marfis.nl

Homepage schrijven marketingbureau

Eén van de belangrijkste, en gelijk ook een van de moeilijkste webpagina’s om te schrijven, is altijd de homepage. Dat was ook het geval bij het schrijven van de homepage voor dit marketingbureau. Uit de homepage van Marfis MMT moest duidelijk worden wat het bedrijf doet, welke diensten het marketingbureau aanbiedt en de ervaring die het bedrijf heeft in de fiscale sector. Bovendien moest duidelijk worden waarin het marketingbureau zich onderscheidt van andere marketingbureaus en/of leadplatformen die zich focussen op de fiscale sector. Ten slotte moest hierbij een bepaalde structuur aangehouden worden, die gedicteerd werd door de template waarin de website was opgemaakt.

screenshot webpagina homepage marketingbureau Marfis MMT
Screenshot van een deel van de homepage van Marfis MMT, geschreven door Berlang Communicatie.

Webpagina’s Diensten schrijven voor marketingbureau

Naast de homepage moesten ook een aantal pagina’s geschreven worden over de diensten die MarFis aanbiedt. Een uitdaging, omdat MarFis, in combinatie met zijn partners, eigenlijk alle diensten op het gebied van marketing aanbiedt. Uiteindelijk hebben we het ingedeeld in: algemene marketingdiensten, een marketingstrategie op laten stellen en marketingmanagement. Hieronder zie je een aantal sreenshots van deze pagina’s.

Pagina ‘Preferred Partners’

Om alle soorten marketing aan te kunnen beiden, werkt Marfis MMT samen met een groot aantal partners. Op de website moest daarom ook een pagina komen over de ‘preferred partners’ van Marfis MMT. Op deze pagina moest ook komen te staan wat geïnteresseerde partijen kunnen doen als ze partner willen worden van Marfis MMT.

Screenshot van een deel van de Partnerpagina van Marfis MMT, geschreven door Berlang Communicatie.

Pagina ‘Over Ons’

Ten slotte moest ook de pagina ‘Over Ons’ geschreven worden. Op deze pagina moest het onderscheidend vermogen van het marketingbureau duidelijk worden. Daarnaast wilde de eigenaar zichzelf en zijn ‘powerteam’ voorstellen.

Op zoek naar een tekstschrijver voor een marketingbureau?

Heb je zelf een marketingbureau? En ben je op zoek naar een tekstschrijver met relevante ervaring? Iemand die al eens eerder webpagina’s voor een marketingbureau schreef? En die naast het schrijven van webpagina’s voor een marketingbureau ook ervaring heeft in het schrijven van blogs voor marketingbureaus? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

Credits:
De afbeelding in de header is van mohamed Hassan en is afkomstig van Pixabay.