Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven: besteed het schrijven van jouw blogs uit aan Berlang Communicatie

Als ondernemer weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om regelmatig nieuwe content op je website te plaatsen. Niet voor niets lees je overal Content is King. De beste en meest eenvoudige manier om regelmatig nieuwe content te plaatsten op je website is in de vorm van blogs. Een blog bijhouden heeft veel voordelen, maar kost natuurlijk ook veel tijd. Gelukkig kun je het schrijven van blogs ook goed uitbesteden. Wil je jouw blogs laten schrijven door een professional? Lees dan snel verder.

Waarom moet je bloggen?

Even een stapje terug… waarom is het regelmatig plaatsen van nieuwe blogs op jouw website zo belangrijk?

  • Goede SEO-geschreven blogs zorgen voor meer verkeer naar jouw website. Door de juiste zoekwoorden op de juiste plek in de blogs te verwerken, krijg je een hogere positie in Google, wat leidt tot meer websitebezoekers.

  • Je trekt relevante bezoekers uit jouw doelgroep. Wist je dat de meeste zoekopdrachten in Google vragen zijn? In jouw blogs kun je antwoord geven op de vragen van jouw doelgroep. Ook kun je dingen uitleggen of tips geven waar jouw doelgroep echt iets aan heeft. Zo trek je relevante bezoekers naar jouw website: mensen die iets willen weten dat te maken heeft met jouw product of dienst.

  • Je laat je deskundigheid zien. Bij bloggen gaat het niet alleen om kwantiteit, maar natuurlijk ook om kwaliteit. Met inhoudelijk goede blogs, over voor jouw bedrijf en jouw doelgroep relevante onderwerpen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt.

  • Je krijgt een top-of-mindpositie. Niet iedereen die jouw blog leest zal direct overgaan tot een aankoop, maar de blogs zorgen er wel voor dat jouw doelgroep vaker terugkomt op jouw website. Misschien gaan mensen je hierdoor volgen op sociale media, of schrijven ze zich in voor jouw nieuwsbrief. De blogs zorgen ervoor dat jouw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt onder jouw doelgroep. Wanneer zo’n persoon vervolgens een bepaald product of dienst nodig heeft, denkt hij of zij eerder aan jou.

Waarom blogs laten schrijven door Berlang Communicatie?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf blogs te schrijven, maar dit kost erg veel tijd, die je waarschijnlijk liever aan ander werk besteed. Bovendien heeft het laten schrijven van jouw blogs door Berlang Communicatie een aantal voordelen:

  1. Regelmatig en altijd op tijd. Om je blog up-to-date te houden is het verstandig om zeker één keer per maand, maar het liefst nog vaker, een nieuw bericht te plaatsen. Afhankelijk van het onderwerp en je doelen kan dit gaan om blogs van 500 tot 3000 woorden. Dit kost zoals gezegd veel tijd. Veel ondernemers stellen dit dan ook vaak uit. En van uitstel, komt afstel. Door het schrijven van de blogs uit te besteden weet je zeker dat je regelmatig een nieuw bericht kunt plaatsen. Uiteraard lever ik de blog altijd voor de afgesproken deadline aan.

  2. SEO-vriendelijk. Ik houd in de blogs rekening met de zoekwoorden waarop je graag gevonden wilt worden. Zo zorg ik voor meer verkeer naar jouw website. Want wat heb je aan het schrijven van blogs als ze niet gelezen worden?

  3. Conversiegerichte blogs. Als ondernemer begrijp ik dat je niet zomaar voor de leuk een blog onderhoudt op jouw website. Je hebt hiermee één of meerdere doelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer websiteverkeer, meer aanmeldingen voor de nieuwsbrief, meer contactverzoeken of meer offerte-aanvragen. Mijn blogs zijn daarom conversiegericht en bevatten altijd een call-to-action. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat de blog niet te veel op een reclamepraatje lijkt.

  4. Vooraf een duidelijke prijs. Vooraf bespreken we precies hoeveel blogs ik moet schrijven en welke lengte de blogs moeten hebben. We spreken dan ook al een prijs af. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan.

SEO Blog laten schrijven

De blogs die ik schrijf zijn altijd SEO-vriendelijk. Dit heeft als voordeel dat je blogs beter worden gevonden en je website beter scoort in Google. Meer hierover lees je op de pagina seo tekstschrijver.

Kosten blogs laten schrijven

De kosten voor het laten schrijven van blogs is afhankelijk van het aantal blogs en de grootte van de blogs.

  • Voor het schrijven van een blog betaal je per blog het tarief voor het SEO schrijven van webteksten. Hiervoor betaal je bij Berlang Communicatie €95,- ex btw per 500 woorden.
  • Moet ik ook een zoekwoordenonderzoek uitvoeren?Dan betaal je hiervoor €80,- ex btw.

Stel: je wilt 2 x per maand een blog laten schrijven van ongeveer 1.000 woorden per blog. Je hebt zelf al een goed beeld van de zoekwoorden waarop je wilt worden gevonden. Voor één blog van 1.000 woorden betaal je 2 x €95,- ex btw = €190,- ex btw. Voor twee van zulke blogs per maand betaal je dus €380,- ex btw.

Weet je nog niet goed hoe vaak je een blog wilt laten schrijven, of hoe groot de blogs moeten zijn? Geen probleem! In dat geval bespreken we samen wat jouw doelen zijn en welke grootte en frequentie daarbij past.

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.