Teksten laten schrijven

Teksten laten schrijven door Berlang Communicatie

Wil jij goedlopende, creatieve teksten die mensen overtuigen? Laat je teksten dan schrijven door Berlang Communicatie. Als tekstschrijver kan ik het volgende voor je betekenen: 

Heb je al een tekst, maar ben je daar niet helemaal tevreden over? Ik kan ook bestaande teksten herschrijven. Ook kan ik teksten nakijken en verbeteren. Teksten van mijn hand zijn creatief, lezen prettig en zijn toegespitst op jouw doelgroep. Zit je verhaal wel in je hoofd, maar krijg je het niet op papier? Laat mij dan jouw verhaal vertellen. Neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Webteksten laten schrijven

Hoe zorg je ervoor dat jouw webpagina’s hoog scoren in Google? Door het verbeteren van de SEO van je webteksten! Bij het schrijven of herschrijven van webteksten zorg ik ervoor dat jouw teksten zoekmachine-proef zijn. Ik verwerk de juiste zoekwoorden op de juiste plek in jouw tekst. Ook zorg ik ervoor dat je teksten genoeg woorden bevatten. Ten slotte schrijf ik de metatitel en meta-omschrijving voor je.

Meer weten over het laten schrijven van SEO teksten? Lees wat ik voor je kan betekenen als SEO tekstschrijver.

Ervaring in tekstschrijven

Ik heb ervaring in het schrijven van teksten voor onder andere de volgende organisaties of bedrijven:

Kosten teksten laten schrijven

Voor webteksten, blogs, online artikelen en landingspagina’s werk ik met vaste bedragen, waarbij ik blokken van 500 woorden aanhoud. De prijzen zijn als volgt opgebouwd:

Artikelen/blogs/webteksten of landingspagina’s tot 500 woorden –
€ 115,00 ex btw
Artikelen/blogs/webteksten of landingspagina’s 500 tot 1000 woorden – € 230,00 ex btw etc.

Ik schrijf webteksten altijd SEO-vriendelijk. Meer over het laten schrijven van SEO teksten lees je hier.

Kosten overige teksten laten schrijven

De kosten voor het laten schrijven van andere teksten (zoals tijdschriftartikelen, krantenartikelen, brieven, e-mails, een voorwoord voor een boek etc.) zijn afhankelijk van het soort tekst, het aantal woorden, of ik een interview moet afnemen en hoeveel onderzoek ik zelf moet doen.

Wil je weten wat jouw opdracht bij mij zou kosten? Dan kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via mijn contactformulier. Ik werk altijd met vaste prijzen per opdracht, je komt dus nooit achteraf voor verrassingen te staan!

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.