Teksten laten schrijven door Berlang Communicatie

Wil jij goedlopende, creatieve teksten die mensen overtuigen? Laat je teksten dan schrijven door Berlang Communicatie. Als tekstschrijver kan ik het volgende voor je betekenen: 

 • webteksten schrijven en de SEO van je webteksten verbeteren
 • nieuwsbrieven schrijven
 • socialmediaberichten schrijven
 • blogs schrijven
 • online artikelen schrijven
 • landingspagina’s schrijven
 • persberichten schrijven
 • interviews afnemen en uitwerken
 • opiniestukken schrijven
 • artikelen voor tijdschriften schrijven
 • colums schrijven
 • creatieve teksten en verhalen schrijven

Heb je al een tekst, maar ben je daar niet helemaal tevreden over? Ik kan ook bestaande teksten herschrijven. Ook kan ik teksten nakijken en verbeteren. Teksten van mijn hand zijn creatief, lezen prettig en zijn toegespitst op jouw doelgroep.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Leeg schrift ter illustratie teksten laten schrijven
Zit je verhaal wel in je hoofd, maar krijg je het niet op papier? Laat mij dan jouw verhaal vertellen. Afbeelding van David Schwarzenberg via Pixabay.

Teksten laten schrijven voor website

Hoe zorg je ervoor dat jouw teksten hoog scoren in Google? Door het verbeteren van de SEO van je webteksten! Bij het schrijven of herschrijven van teksten voor het web zorg ik ervoor dat jouw teksten zoekmachine-proef zijn. Ik verwerk de juiste zoekwoorden op de juiste plek in jouw tekst. Ook zorg ik ervoor dat je teksten genoeg woorden bevatten. Ten slotte schrijf ik ook de metatitel en meta-omschrijving voor je. Meer weten over het laten schrijven van SEO teksten? Kijk dan op deze pagina.

SEO teksten schrijven
SEO: Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine-optimalisatie. Afbeelding van William Iven via Pixabay.

Ervaring in tekstschrijven

Ik heb ervaring in het schrijven van teksten voor (onder andere) de volgende tekstbureau’s, organisaties en/of bedrijven:

 • Copy Robin
 • Lettergeniek
 • Bureau Juiste taal
 • Verhuisbedrijf Draagkracht
 • Het Bonnefantenmuseum Maastricht
 • FB4 – Young Social Media Professionals
 • Het Literatuurhuis Utrecht

Kosten teksten laten schrijven

Kosten laten schrijven webteksten/blogs/online artikelen en landingspagina’s

Voor webteksten, blogs, online artikelen en landingspagina’s werk ik met vaste bedragen, waarbij ik blokken van 500 woorden aanhoud. De prijzen zijn als volgt opgebouwd:

Artikelen/blogs/webteksten of landingspagina’s tot 500 woorden – €65,00 ex btw
Artikelen/blogs/webteksten of landingspagina’s 500 tot 1000 woorden – €130,00 ex btw
etc.

Bovenstaande prijzen zijn ervan uitgaande dat ik voldoende input krijg voor het schrijven van de betreffende tekst. Wanneer ik zelf een interview moet afnemen of uitgebreid onderzoek moet doen naar een bepaald onderwerp, reken ik hiervoor extra kosten. Hetzelfde geldt als ik een zoekwoordenonderzoek moet doen.

Kosten overige teksten laten schrijven

De kosten voor het laten schrijven van andere teksten (zoals tijdschriftartikelen, krantenartikelen, brieven, e-mails, een voorwoord voor een boek etc.) zijn afhankelijk van het soort tekst, het aantal woorden, of ik een interview moet afnemen en hoeveel onderzoek ik zelf moet doen.

Wil je weten wat jouw opdracht bij mij zou kosten? Dan kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via mijn contactformulier. Ik werk altijd met vaste prijzen per opdracht, je komt dus nooit achteraf voor verrassingen te staan!

Interesse in het laten schrijven van teksten?

Heb je interesse in mijn diensten? Dan kun je het beste contact met mij opnemen via het contactformulier op mijn website. Ook kun je een e-mail te sturen naar: lisa@berlangcommunicatie.nl

Credits

De afbeelding in de header is afkomstig van www.freepik.com