Sollicitatiebrief laten schrijven

Sollicitatiebrief laten schrijven, herschrijven of nakijken

Heb je een vacature gevonden die perfect bij jou past? Weet je zeker dat jij de juiste kandidaat bent voor de functie, maar lukt het je niet om een goede, foutloze en overtuigende sollicitatiebrief te schrijven? Of word je steeds niet uitgenodigd voor een gesprek en weet je niet waar het fout gaat? Laat dan je sollicitatiebrief schrijven, herschrijven of nakijken door Berlang Communicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Sollicitatiebrief laten nakijken

Iedereen maakt wel eens een taalfoutje. In veel situaties is dat ook helemaal niet erg. Maar wanneer je een sollicitatiebrief schrijft, is dat een ander verhaal. Je sollicitatiebrief is namelijk de eerste indruk die je achterlaat bij een bedrijf.

Nog voor de HR-medewerker, leidinggevende of recruiter jou heeft gezien, heeft hij of zij een beeld van jou, je professionaliteit en je kunde. Een foutje laten staan? Dat geeft de lezer het idee dat je slordig bent, niet professioneel genoeg bent, weinig aandacht hebt besteed aan je brief of de Nederlandse taal niet goed beheerst.

Zeker weten dat jouw brief taalkundig in orde is? Laat dan je sollicitatiebrief nakijken op fouten om meer kans te maken op een gesprek!

Het laten nakijken van je sollicitatiebrief gaat volgens de volgende drie stappen:

Sollicitatiebrief laten herschrijven

Wil je meer dan alleen een taalcheck? Dan kun je bij Berlang Communicatie je sollicitatiebrief ook laten schrijven of herschrijven.

Heb je al een sollicitatiebrief, maar ben je hier niet helemaal tevreden over? Kies dan voor de optie ‘sollicitatiebrief laten herschrijven‘. Ik schrijf dan, op basis van je eigen brief, je cv en de vacature, een nieuwe sollicitatiebrief.

De stappen voor het laten herschrijven van een sollicitatiebrief zijn:

Sollicitatiebrief laten schrijven

Heb je veel moeite om je gedachten op papier te krijgen? Last van een writer’s block? Kies dan voor de optie ‘sollicitatiebrief laten schrijven‘. Aan de hand van jouw cv, de vacature en een interview schrijf ik de sollicitatiebrief voor jou.

Het laten schrijven van een sollicitatiebrief gaat volgens de volgende vier stappen:

Tarieven sollicitatiebrief laten schrijven, herschrijven of nakijken

De kosten voor het laten schrijven, herschrijven of nakijken van een sollicitatiebrief zijn als volgt:

  • Nakijken van sollicitatiebrief op taalfouten (grammatica, spelling, zinsstructuur): €75,– ex btw (€90,75 inclusief btw).
  • Herschrijven van een bestaande sollicitatiebrief: €85,- ex btw (€102,85 inclusief btw).
  • Volledig schrijven van een sollicitatiebrief: €100,- ex btw (€121,00 inclusief btw).

Zorg naast je sollicitatiebrief ook voor een professioneel cv!

Voor de meeste sollicitaties moet je zowel een sollicitatiebrief als een cv opsturen. Je cv is daarbij minstens net zo belangrijk als je brief. Vaak is het cv zelfs het eerste waar ze naar kijken!

  • Cv nakijken op taal: €75 ex btw (€90,75 inclusief btw)
  • Cv nakijken op taal + professioneel laten opmaken: €100,- ex btw (€121,00 inclusief btw)

Meer hulp bij solliciteren

Heb je nog andere hulp nodig bij je sollicitatie? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar tips voor het sollicitatiegesprek? Neem dan eens een kijkje op www.allesvoordiebaan.nl. Op deze website vind je allerlei soorten sollicitatiehulp-professionals.

 
 

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.