Tekstschrijver Zuid-Limburg

Tekstschrijver Zuid-Limburg

Heb jij een hotel in het heuvellandschap, een coachingspratkijk in Maastricht of een restaurant in Valkenburg? Of kom je als monteur, tuinarchitect of klusjesvrouw bij klanten in heel Zuid-Limburg? En ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij het schrijven van jouw webteksten, blogs, nieuwsbrieven of andere soort teksten? Dan kan het verstandig zijn om een tekstschrijver uit Zuid-Limburg in te schakelen. Lees hier de voordelen van het inhuren van een tekstschrijver bij jou in de buurt!

Voordelen tekstschrijver Zuid-Limburg

In ons digitale tijdperk, zeker sinds corona, zijn we gewend om veel werkzaamheden over internet te coördineren. Daar is wat mij betreft niets mis mee: zo werk ik ook het meest van de tijd. Op die manier kan ik ook schrijven voor tekstbureaus en opdrachtgevers in heel Nederland. 

Het is dus niet altijd nodig om een plaatselijke tekstschrijver in te huren. Toch kan het inschakelen van een tekstschrijver uit Zuid-Limburg voor ondernemers in de provincie voordelen bieden. Dit zijn voor jou als Zuid-Limburgse ondernemer de grootste voordelen van het inhuren van een tekstschrijver bij jou in de buurt:

  • Niet al het contact hoeft online plaats te vinden. Ben je al die videogesprekken meer dan zat? Zakt de moed je al in de schoenen wanneer je wéér een uitnodiging voor zoom in je mailbox krijgt? Geen probleem! Als tekstschrijver in Zuid-Limburg cross ik graag door de Limburgse heuvels op weg naar jouw bedrijf. Zet jij de koffie vast klaar?

  • Eventuele interviews kunnen live plaatsvinden. Dat is niet alleen heel gezellig, het zorgt er vaak ook voor dat jij als geïnterviewde minder zenuwachtig bent en het gesprek natuurlijker verloopt.

  • Heb je een lokaal bedrijf, bijvoorbeeld een horecazaak, winkel of coachingspraktijk? Dan vind je het misschien fijn als ik even langskom, om je zaak te zien en de sfeer te proeven. En dat vind ik zelf ook hartstikke leuk!

  • Als inwoner van Zuid-Limburg ken ik onze mooie provincie als geen ander. Ik weet dus waar ik het over heb als ik schrijf over de mooie wandelroutes bij jouw café in de buurt, of het hippe stadscentrum waar jouw horecazaak ligt.

  • Ligt je zaak in Maastricht? Dan betaal je geen reistijd of reiskosten wanneer ik langskom!

SEO tekstschrijver Zuid-Limburg

Heb je een lokaal bedrijf? En wil je via Google gevonden worden door consumenten die op zoek zijn naar een leuk cafeetje, een mooi hotel of een hippe winkel in Zuid-Limburg? Dan moet je doen aan Search Engine Optimization (SEO). SEO betreft alle dingen die je kunt doen om jouw website beter te laten scoren in Google. Eén van de belangrijkste onderdelen daarvan is het (laten) schrijven van SEO webteksten.

Lokale SEO Zuid-Limburg

Als lokaal bedrijf in Zuid-Limburg is het bovendien belangrijk om in te zetten op lokale SEO. Je wilt namelijk vooral gevonden worden door mensen die in Zuid-Limburg wonen of zich toevallig in Zuid-Limburg begeven (bijvoorbeeld omdat ze in deze mooie provincie op vakantie zijn).

Een voorbeeld: je hebt een sieradenwinkel in Sittard. Dan wil je dat als iemand “sieradenwinkel Sittard” Googelt, jouw winkel in de zoekresultaten verschijnt. Door een tekstschrijver in Zuid-Limburg in te schakelen met verstand van lokale SEO, zet je jouw bedrijf op de kaart.

Ervaring als tekstschrijver in Zuid-Limburg

Als tekstschrijver in Zuid-Limburg heb ik ervaring met het schrijven voor ondernemers in heel Nederland, waaronder natuurlijk ook klanten in Zuid-Limburg. Ik schreef bijvoorbeeld – in opdracht van Lettergeniek – voor EUprevent en Visit Zuid-Limburg.

Voor ik als freelance tekstschrijver startte, werkte ik bovendien 1,5 jaar als online marketeer in het Bonnefantenmuseum in Maastricht en een jaar als socialmedia-marketeer voor het online marketingbureau FB4 in Heerlen.

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.