Tekstschrijver Maastricht

SEO-tekstschrijver in Maastricht en omgeving

Heb jij een winkel, horecazaak of andere onderneming in Maastricht of omgeving en ben je op zoek naar een tekstschrijver voor jouw website, nieuwsbrief of sociale media? Dan kan het handig zijn om een tekstschrijver in te schakelen die bij jou in de buurt woont, een tekstschrijver in Maastricht dus. Neem contact op.

Voordelen tekstschrijver Maastricht

Als tekstschrijver ben ik natuurlijk niet gebonden aan één plaats of één regio. Ik schrijf dan ook voor ondernemers en particulieren in heel Nederland. Toch kan het voor jou als klant voordelen hebben wanneer de tekstschrijver bij jou in de buurt woont. Woon jij (in de buurt van) Maastricht? Dan zijn dit de voordelen van het inschakelen van een tekstschrijver in Maastricht:

  • We kunnen een eventueel interview live afnemen, in plaats van over de telefoon. Vooral wanneer je het moeilijk vindt om dingen over de telefoon uit te leggen, is dit fijn.
  • Wanneer ik schrijf voor jouw horecazaak, jouw winkel of een ander lokaal bedrijf, waar jouw klanten ook echt op bezoek komen, is het prettig als ik de locatie ook echt kan zien. Ik kan dan beter de sfeer proeven van jouw onderneming. Dit zorgt ervoor dat de teksten nóg beter passen bij jouw bedrijf en nog beter aansluiten op jouw doelgroep.
  • Bovendien ken ik als inwoner van Maastricht de ins en outs van Maastricht. Ik weet waar ik over schrijf en ken jouw doelgroep als geen ander.
  • Even face-to-face overleggen? Geen probleem! Ik kom graag bij jou langs, of we spreken af in een cafeetje in Maastricht om te overleggen onder het genot van een lekkere bak koffie.
  • Je betaalt geen reistijd of reiskosten wanneer ik langskom. Dat scheelt jou weer geld!

SEO tekstschrijver Maastricht

Heb je een lokale onderneming in Maastricht, bijvoorbeeld een hotel, restaurant, café, winkel of massagesalon? Of heb je een bedrijf dat diensten levert in een bepaalde regio, bijvoorbeeld een klus- of schoonmaakbedrijf? Dan wil je graag dat je online goed wordt gevonden door mensen die bij jou in de buurt wonen. 

Je wilt dat als iemand uit Maastricht op ‘schoonmaakbedrijf’ zoekt in Google, jouw website hoog in de zoekresultaten komt. Maar hoe zorg je hiervoor? Door in te zetten op lokale SEO! Als tekstschrijver in Maastricht help ik je hier graag bij.

Verbeter je SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine-optimalisatie. Het betreft de verschillende activiteiten die je kunt ondernemen om beter te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Eén van de belangrijkste activiteiten die je hiervoor kunt ondernemen is het schrijven of laten schrijven van SEO webpagina’s en blogs.

Schakel je mij in? Dan schrijf ik je webteksten op de juiste manier en met gebruik van de juiste zoekwoorden, zodat ze verschijnen bij relevante zoekopdrachten. Omdat Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is, focus ik hierbij vooral op je positie in de zoekresultaten van Google. Meer over SEO teksten.

Verbeter je lokale SEO

Heb je een lokaal bedrijf? Dan is het verstandig om in te zetten op lokale SEO. Als glazenwassersbedrijf in Maastricht hoef je namelijk niet te concurreren met álle glazenwassers in heel Nederland. Je grootste concurrenten zijn andere glazenwassers in Maastricht en omgeving.

Bovendien is Google slim: iemand die in Maastricht woont en zoekt op “glazenwasser” krijgt andere resultaten te zien dan iemand die in Groningen woont en dezelfde zoekopdracht invoert.

Door in te zetten op lokale SEO kun je mensen bereiken die bij jou in de buurt wonen, of zich toevallig bij jou in de buurt begeven. Als tekstschrijver in Maastricht met ervaring in het schrijven van SEO teksten weet ik hier wel raad mee!

Tarieven SEO tekstschrijver Maastricht

Ik werk met vaste tarieven. Ik houd een vaste prijs per 500 woorden aan. Vooraf spreken we precies af wat dit voor jouw opdracht betekent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan

  • Wil je je bestaande website teksten SEO laten herschrijven? Hiervoor betaal je € 85,– ex btw per 500 woorden.
  • Nieuwe teksten/webteksten (SEO) laten schrijven? Hiervoor betaal je € 95,– ex btw per 500 woorden.
  • Moet ik ook een zoekwoordenonderzoek uitvoeren? Dan betaal je hiervoor eenmalig € 80,- ex btw.
  • Wil je op regelmatige basis een aantal blogs, artikelen, nieuwsbrieven of andere soorten teksten door mij laten schrijven? Dan spreken we samen een vaste prijs per maand af.

Ervaring als tekstschrijver in Maastricht en omgeving

Als tekstschrijver heb ik ervaring met het schrijven voor ondernemers in heel Nederland. Voor ik als freelance tekstschrijver startte, werkte ik bovendien 1,5 jaar in het Bonnefantenmuseum in Maastricht en een jaar voor het online marketingbureau FB4 in Heerlen. 

Bij het Bonnefantenmuseum leerde ik veel over het schrijven van (SEO) webteksten, nieuwsbrieven, brochures en andere teksten op het gebied van (online) marketing. Voor het Bonnefantenmuseum was zowel algemene SEO als lokale SEO belangrijk. 

Bij FB4 schreef ik met name teksten voor social media en leerde ik veel over het promoten van lokale bedrijven in heel Limburg. Denk hierbij aan winkels, horecazaken, sportscholen, fysiotherapeuten en nog veel meer.

In mijn rol als tekstschrijver schreef ik – in opdracht van Lettergeniek – onder andere voor EUprevent (een euregionaal netwerk gevestigd in Heerlen dat zich inzet voor de gezondheid van mensen in het grensgebied Nederland – Duitsland – België.) voor Visit Zuid-Limburg en voor het webbureau Mindworkz in Horst.

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.