Teksten laten controleren

Teksten laten controleren bij Berlang Communicatie

Waarom teksten laten controleren? Omdat het zonde is als je hard aan je scriptie hebt gewerkt en alsnog een onvoldoende krijgt, omdat er te veel fouten in staan. Ook is het zonde als je mooie verhaal niet gepubliceerd wordt, omdat het slecht leesbaar is. Of als je wordt afgewezen voor je droombaan door te veel fouten in je sollicitatiebrief …

Iedereen maakt fouten, dat is niets om je voor te schamen. Vandaar dat het ook helemaal niet gek is om hier hulp bij te vragen! Twee paar ogen zien immers meer dan één. 

Waarop kun jij je tekst laten corrigeren?

Je kunt een Nederlandse tekst laten controleren op taalfouten. Denk daarbij aan spelling, maar ook aan stijlfouten en grammaticafouten. Een tekst laten controleren doe je bovendien niet alleen als je bang bent dat je een taalfoutje over het hoofd hebt gezien…

Laat je een tekst door mij nakijken? Dan kijk ik naar de volgende zaken:

Samengevat: ik zorg er niet alleen voor dat jouw tekst taalkundig top is, maar til jouw tekst in zijn geheel naar een hoger niveau.

Nederlandse of Engelse tekst laten controleren

Je kunt bij mij Nederlandse en Engelse teksten laten controleren. Ook kun je teksten van het Engels naar het Nederlands laten vertalen en andersom. 

Je kunt de volgende teksten laten controleren: 

Staat jouw tekst er niet tussen? Geen probleem! In principe kun je bij mij alle teksten laten nalezen. Neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ervaring in teksten corrigeren

Tijdens mijn studies heb ik veel ervaring opgedaan in het corrigeren van teksten. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het nakijken van teksten in de functie medewerker Marketing en Communicatie bij het Bonnefantenmuseum in Maastricht en in de functie junior-accountmanager bij FB4. Bovendien heb ik ook als freelancer ervaring in het nakijken en verbeteren van teksten. Zo heb ik teksten nagekeken en verbeterd voor de volgende opdrachtgevers:

Kosten voor het laten controleren van jouw tekst

Ik heb vaste prijzen voor het controleren of redigeren van manuscripten, het nakijken van sollicitatiebrieven en het herschrijven van webteksten op SEO.

De kosten voor het laten controleren en corrigeren van andere teksten is afhankelijk van het aantal woorden en het soort tekst. Hiervoor kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via mijn contactformulier.

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.