SEO Webteksten Photoboothpoint

SEO Webteksten voor Photoboothpoint.nl

In opdracht van Copy Robin ging ik aan de slag met het creëren van verschillende SEO-webteksten voor de website www.photoboothpoint.nl, dé plek voor het huren van een photobooth. Mijn opdracht was helder als kristal: zorgen dat de robots van Google deze teksten net zo boeiend en waardevol vindt als menselijke lezers. Hoe? Door mijn SEO-kunsten los te laten op de teksten.

Dit betekende dat ik moest:

  1. Duiken in de wereld van zoekwoorden.
  2. Deze zoekwoorden vakkundig verweven in titels, kopjes en door de tekst heen.
  3. Aantrekkelijke SEO-titels moest bedenken (om de aandacht van Google en de lezers te grijpen).
  4. Meta-omschrijvingen maken die uitnodigen tot klikken.
  5. En natuurlijk, teksten schrijven die vlot en makkelijk te lezen zijn (zodat ze een hoge leesbaarheidsscore hebben).

Hieronder vind je een sneak-peak van enkele webpagina’s die ik heb geschreven voor deze website.

De Showstopper: Landingspagina ‘Photobooth huren’

Na de homepage, is de pagina ‘photobooth huren’ hét pronkstuk van photoboothpoint.nl. Het doel? Topscores halen wanneer mensen online zoeken naar ‘Photobooth huren’. Ook wilden we vindbaar zijn op termen als ‘fotohokje huren’ en ‘fotozuil huren’. Maar deze pagina is meer dan alleen een verzameling aan zoektermen – het is ook een schatkist vol met informatie over wat een photobooth eigenlijk is en hoe je er eindeloos plezier mee kan beleven.

SEO webtekst photobooth huren sreenshotSEO webtekst photobooth huren sreenshot

 

Screenshots van een deel van de pagina ‘Photobooth huren’ op Photoboothpoint.nl, geschreven door Berlang Communicatie.

De Romantische Wending: Photobooth Huren Bruiloften

Naast bovenstaande showstopper, heb ik ook mijn creativiteit losgelaten op de pagina voor het huren van photobooths voor bruiloften. Deze moest de aandacht trekken van zowel mensen die zoeken op ‘photobooth huren bruiloft’, als hen die een origineel cadeau zoeken voor een bruidspaar of een onvergetelijke activiteit voor op een trouwfeest. En net als een goede ceremoniemeester moest de pagina niet alleen informeren, maar ook enthousiasmeren.

SEO Webtekst photobooth bruiloft

SEO Webtekst photobooth bruiloft
Screenshots van een deel van de pagina ‘Photobooth huren Bruiloft’ op Photoboothpoint.nl, geschreven door Berlang Communicatie.

De Zakelijke Pitch: Photobooth Huren voor Merkactivitatie

Om bedrijven te overtuigen dat een photobooth meer is dan alleen een feestartikel, heb ik de pagina ‘photobooth huren voor merkactivatie en klantbeleving’ geschreven. Hier lees je alles over hoe een photobooth kan bijdragen aan je marketingstrategie, van het verbeteren van de klantbeleving in winkels tot het trekken van aandacht op beurzen. Deze pagina is als het ware de zakelijke pitch voor photobooths.

Screenshots van een deel van de pagina ‘Photobooth huren zakelijk’ op Photoboothpoint.nl, geschreven door Berlang Communicatie.

Op zoek naar een ervaren SEO-schrijver?

Ben je op zoek naar boeiende SEO-webteksten die je website naar nieuwe hoogten tillen, net zoals ik heb gedaan voor Photoboothpoint.nl? Ik ben ervaren in het duiken in de wereld van zoekwoorden, het vakkundig verweven van relevante termen en het creëren van aantrekkelijke titels en meta-omschrijvingen. Mijn doel is om niet alleen de robots van Google tevreden te stellen, maar ook de menselijke lezers te boeien.

Laat je website opvallen en trek meer bezoekers aan die enthousiast zijn over wat jij te bieden hebt. Klaar om de concurrentie voor te blijven? Neem vandaag nog contact met me op en geef jouw website de boost die het verdient!