Webpagina’s evenementenbureau

Webpagina’s schrijven voor De Evenementenbrigade

In opdracht van Copy Robin schreef ik twee webpagina’s voor evenementenbureau De Evenementenbrigade (www.evenementenbrigade.nl). Deze teksten moesten een grote groep mensen aanspreken en het plezier van de teamuitjes en teambuildingsactiviteiten die De Evenementenbrigade organiseert overbrengen.

Teambuilding in de dierentuin

De Evenementenbrigade organiseert actieve teambuildingsactiviteiten in de dierentuin. Samen met je collega’s wordt je uitgedaagd om een mysterie op te lossen. Een leuke, laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen en die collega’s motiveert om samen te werken. Om deze activiteit meer onder de aandacht te brengen schreef ik een enthousiasmerende en wervende webpagina, die duidelijk maakt hoe leuk een teambuildingsactiviteit in de dierentuin is.

“ Laagdrempelige teambuilding waar iedereen met een glimlach aan mee doet: dat is waar De Evenementenbrigade voor staat. En waar kan dit beter dan in de dierentuin?”

Tekstschrijver evenementenbureau screenshot webpagina dierentuinScreenshot van de pagina ‘Teambuilding Dierentuin’ op www.evenementenbrigade.nl, geschreven door Berlang Communicatie.

Een combinatie van spel en diner

Een hapje eten én je collega’s beter leren kennen: dat kan tijdens de zogenaamde ‘Dinnergames’ van De Evenementenbrigade. Mijn doel bij het schrijven van deze webpagina: een wervende tekst schrijven, die het aantal aanvragen voor deze activiteit verhoogd

“Een dinnergame is, zoals de naam al suggereert, een combinatie van een spel en een diner. Een dinnergame biedt gegarandeerd een hilarische, spannende, interessante en onvoorspelbare avond. De spelrondes worden afgewisseld met de drie gangen van het diner.”

Tekstschrijver evenementenbureau screenshot webpagina dinergames Tekstschrijver evenementenbureau dinergames Screenshot pagina dinergames

Screenshots van de pagina ‘Dinnergames’ op www.evenementenbrigade.nl, geschreven door Berlang Communicatie.

Webpagina’s laten schrijven?

Of je nu een evenementenbureau hebt, een webshop beheerd, of een freelance grafisch ontwerper bent: je website is jouw visitekaartje. Hier overtuig je mensen van jouw producten en diensten, of laat je zien dat jij expert bent in jouw vakgebied. Wil jij dat jouw website jou meer klanten opleverd? Dan is het belangrijk dat je teksten professioneel overkomen en wervend zijn.

Wil je jouw webteksten door mij laten schrijven? Neem contact met mij op en vraag vrijblijvend een offerte aan.