Tekstschrijver voor luxe woonmagazine

Tekstschrijver voor luxe woonmagazine

Als tekstschrijver achter de schermen bij Lettergeniek, breng ik regelmatig kleurrijke verhalen tot leven voor het luxe woonmagazine Excellent Magazine. Ik dompel mezelf onder in de wereld van architecten, interieurontwerpers, landschapskunstenaars en meer, om de meest intrigerende verhalen aan het licht te brengen. Hieronder een kleine proeverij van de artikelen die ik als tekstschrijver voor dit luxe woonmagazine schreef.

Een Droomhuis op een magische plek

Het artikel “Een droomhuis op een magische plek” schetst de totstandkoming van een uitzonderlijke villa in het pittoreske Epe in Gelderland. Voor dit artikel sprak ik met de artistieke geest achter het ontwerp, Durk Landman, architect bij Broos de Bruijn Architecten. Verstopt in de natuur ligt een modern woonhuis dat van alle gemakken is voorzien. Uniek aan deze woning is onder andere de natuurstenen buitendouche: een element dat alleen op een afgelegen plek als deze mogelijk is.

Tekstschrijver woonmagazine screenshot Tekstschrijver woonmagazine screenshot Tekstchrijver luxe woonmagazine screenshot Luxe woonmagazine schrijver screenshot Schrijver luxe woonmagazine

Foto’s van artikel ‘Een droomhuis op een magsiche plek’, geschreven door Berlang Communicatie.

Nostalgie naar het Nederland van toen

Het artikel “Nostalgie naar het Nederland van toen” werpt een blik op het interieurontwerp van een chic herenhuis in hartje Amsterdam. Voor dit artikel sprak ik met Juliëtte van der Hulst, interieurarchitect en eigenaar van DE JUUL. Zij vertelde mij dat de eigenaar van deze woning een typisch “Hollands” interieur wenste. Oude elementen, zoals de bakstenen muur, het balkenplafond en de eikenhouten deuren moesten daarom bewaard blijven. Deze elementen hadden voor hem nostalgische waarde; ze deden hem denken aan zijn jeugd.

 

Screenshot luxe woonmagazine schrijver

Foto’s van het artikel ‘Nostalgie naar het Nederland van Toen’, geschreven door Berlang Communicatie.

Het Moderne en het monumentale verenigd

“Het moderne en het monumentale verenigd” vertelt het fascinerende verhaal van de restauratie, renovatie en uitbreiding van een voormalige dokterswoning in Zuid-Holland. Voor dit artikel sprak ik met Stijn van den Boogaard, architect en eigenaar van StijnvandenBoogaard Architecture. Hij vertelde mij over dit bijzondere project, waarbij hedendaagse elementen (zoals een hypermoderne keuken), werden ingebed in een monumentaal pand.

Foto’s van het artikel ‘Het Moderne en het Monumentale Verenigd’, geschreven door Berlang Communicatie.

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw woonmagazine?

Ben je op zoek naar een echte ‘huis-, tuin- en keukenschrijver?’ (pun intended). Dan zit je bij mij goed! Door mijn ervaring als tekstschrijver voor dit luxe woonmagazine weet ik alles over architectuur, interieur en tuinontwerp. Ook vind ik het super leuk om interviews af te nemen met mensen die gepassioneerd zijn over hun vak. Krijg je al zin om een artikel van mij te lezen? Neem dan snel contact met me op en vraag een offerte aan!