Webpagina’s schrijven marketingbureau

Webpagina’s schrijven marketingbureau

In opdracht van Copy Robin schreef ik alle webpagina’s voor marketingbureau Marfis MMT, een marketingbureau dat een brug slaat tussen de online en offline wereld binnen de fiscale sector. De visionaire eigenaar, Danny de Vries, kende zijn klantendoelgroep door en door, maar het omzetten van deze kennis in pakkende webteksten vormde een uitdaging. Gelukkig kon ik hem daarbij helpen!

Homepage schrijven marketingbureau

De homepage: het digitale visitekaartje, een mozaïek van eerste indrukken, en vaak de grootste uitdaging in schrijven voor het web. Dit was niet anders bij het schrijven van de homepage voor dit marketingbureau. De homepage moest de essentie van het bedrijf weerspiegelen, hun unieke aanbod van diensten onderstrepen en hun ervaring binnen de fiscale sector benadrukken. Daarnaast moest het duidelijk maken wat Marfis MMT onderscheidt van andere marketingbureaus en/of leadplatformen die zich focussen op de fiscale sector. Ten slotte moest het geheel zich organisch inpassen in een vastgestelde structuur, opgelegd door de template van de website.

screenshot homepage Marfis MMT

Screenshot van een deel van de homepage van Marfis MMT, geschreven door Berlang Communicatie.

Webpagina’s Diensten schrijven

Naast de homepage was er ook de uitdaging om een reeks dienstenpagina’s te schrijven. Een knappe opgave, gezien Marfis, samen met hun partners, een breed scala aan marketingdiensten in hun arsenaal heeft. Na zorgvuldige overweging hebben we gekozen voor een driedelige structuur: algemene marketingdiensten, marketingstrategieontwikkeling en marketingmanagement.

Screenshot landingspagina diensten Marfis MMT
Screenshot van een deel van de pagina ‘Diensten’ van Marfis MMT, geschreven door Berlang Communicatie.

Pagina Preferred Partners

Om alle soorten marketing aan te kunnen beiden, werkt Marfis MMT samen met een groot aantal partners.  Op de website moest daarom ook een pagina komen over de ‘preferred partners’ van Marfis MMT. Op deze pagina moest ook komen te staan wat geïnteresseerde partijen kunnen doen als ze partner willen worden van Marfis MMT.

Screenshot Preferred Partners Marfis MMT
Screenshot van een deel van de pagina ‘Preferred Partners’ van Marfis MMT, geschreven door Berang Communicatie.

Pagina Over Ons

Ten slotte moest ook de pagina ‘Over Ons’ geschreven worden. Deze pagina bood een unieke kans om het onderscheidende vermogen van het bedrijf te etaleren en een warme introductie te geven van de krachten achter Marfis MMT: de eigenaar en zijn dynamische ‘powerteam’.

Screenshot 'Over Ons' Marfis MMT
Screenshot van een deel van de pagina ‘Over Ons’ van Marfis MMT, geschreven door Berlang Communicatie.

Op zoek naar een tekstschrijver voor een marketingbureau?

Ben je zelf de trotse eigenaar van een marketingbureau en op zoek naar een tekstschrijver met relevante ervaring en een bewezen track record in het schrijven van webpagina’s specifiek voor marketingbureaus? Iemand die ook blogs voor marketingbureaus met flair en diepgang kan creëren? Aarzel dan niet langer en neem contact met mij op. Samen tillen we jouw webpagina’s naar het volgende niveau!