Reviews

Reviews

Bekijk wat onze tevreden klanten zeggen

Ik werk nu sinds een paar maanden met Lisa als tekstschrijver en dat bevalt goed! Voor Lettergeniek schrijft ze tot nog toe vooral teksten met een zakelijkere toon en ze pakt dit heel professioneel op, inclusief telefonische interviews. Ik vind het fijn dat ik teksten volledig aan haar kan overlaten, inclusief klantcontact. Ze maakt soms lastminute tijd voor ons en is consistent in wat ze levert.
Jenne van Genechten
Eigenaar tekstbureau Lettergeniek
Als schrijver van korte verhalen heb ik mij dit jaar voor het eerst gewaagd aan het schrijven van een Sinterklaasboek. Omdat ik niet gewend ben om een kinderboek te schrijven had ik behoefte aan een vakkundige hulplijn. Berlang Communicatie heeft mijn manuscript omgewerkt en (voor)leesbaar gemaakt voor kinderen vanaf 10 jaar en te begrijpen door kinderen vanaf 3 jaar. Een werkelijk fantastisch resultaat! Ze heeft zelfs een aantal suggesties gedaan die in het boek zijn opgenomen. U begrijpt: Ik ben zeer tevreden.
Klaas Jan Kwadijk
Schrijver
Lisa is een veelzijdige copywriter die ons erg heeft geholpen bij het leveren van goede teksten. Lisa is scherp op deadlines, komt haar afspraken na én voelt goed aan wat onze klant precies zoekt. Bij CopyRobin (copywriting as a service) hebben we inmiddels meerdere tevreden klanten die zelfs nadrukkelijk naar haar vragen wanneer ze nieuwe teksten nodig hebben!
Suzanne Robbe
Hoofdredacteur + Q&A Manager bij Copyrobin
Lisa heeft mij geholpen met de teksten voor mijn website. En dat werkte heel fijn samen. Ze liet mij alles aanleveren wat ik al had liggen, heeft mij daarna nog wat vragen gesteld en het daarna heel snel en vakkundig tot teksten gemaakt die ik zo kon op mijn website kon plaatsen. Heel fijn en goed!
Arjan Bleeker
Zelfstandig teamcoach en trainer
Zeer tevreden! Vlotte reactie en behandeling. Nette prijs voor hoge kwaliteit van werk. Lisa denkt met je mee in je papers en adviseert ook hoe teksten anders te formuleren, ter verbetering van je product!
Kimberley Amatdasim
Intensieverzorgverpleegkundige MUMC+
Lisa voert nu al enige tijd opdrachten voor ons uit, waarbij ze (academische) teksten redigeert. De samenwerking met Lisa is prettig, ze is zelfstandig, flexibel en betrouwbaar en voert haar werk naar behoren uit. Verder is Lisa altijd goed bereikbaar en houdt ze zich uitstekend aan de deadlines.
Robin van Ravenstein
Co-Founder 24Editor

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact met mij opnemen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.