Portfolio

Benieuwd aan wat voor projecten ik zoal werk als tekstschrijver? Of wil je voorbeelden zien van teksten die ik heb geschreven?
Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Webpagina’s evenementenbureau

Voor De Evenementenbrigade schreef ik verschillende webpagina’s die een grote groep mensen moesten aanspreken en enthousiasmeren.

SEO Webteksten Photoboothpoint

Voor photoboothpoint.nl creëerde ik SEO-webteksten die zowel de aandacht van de Google-robots wisten te trekken als menselijke lezers wisten te boeien.

Tekstschrijver voor luxe woonmagazine

Als tekstschrijver voor Excellent Magazine dompel ik mezelf onder in de wereld van architecten, interieurontwerpers en meer, om de meest intrigerende verhalen te vertellen.

Blogs over online marketing

Hoe schrijf je SEO-geoptimaliseerde blogs voor een SEO-specialist, en hoe blog je over bloggen? Ontdek hoe ik deze opmerkelijke opdracht voor Geryaal.nl heb uitgevoerd.

Tekstschrijver voor website coach

Lees over mijn samenwerking met coach Arjan Bleeker en ontdek hoe we samen zijn ideeën omvormden tot overtuigende webteksten.

Verbeteren blogs en e-book coach

Benieuwd naar de magie achter professionele tekstverbetering? Lees hier hoe ik de blogs en e-books van een coach naar een hoger niveau tilde.